SNEŽNI PLUG Z MONTAŽNIM OKVIRJEM 125CM + GUMIJASTA LETEV 119600

880.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Snežni plug vključno z montažnim okvirjem za traktorske kosilnice AL-KO
Udobno nastavljanje v 5 položajev (2 x levo, sredina, 2 x desno)
Z vzmetjo podprt nagibni ščit
Podlagi prijazen strgalni rob z gumijasto letvijo
Delovna širina 125 cm

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Traktorsko kosilnico lahko v zimskem času odlično uporabite kot napravo za odstranjevanje snega. Preprosto dopolnite svoj stroj s snežnim plugom AL-KO, vključno z montažnim okvirjem.

Snežni plug za traktorske kosilnice
Snežni plug AL-KO je primeren za traktorje AL-KO. Snežni plug z delovno širino 125 cm, ki ga hitro in enostavno namestite, je pomemben pomočnik v zimskih mesecih. Posebna prednost: naš snežni plug ima z vzmetjo podprt nagibni ščit. Po naletu na oviro se ščit samodejno vrne v svojo izhodiščno pozicijo. Prizanesljivo odstranjevanje snega s podlage zagotavlja spodnji rob z montirano gumijasto letvijo. Letev je v obsegu dobave in je obrnljiva. Robustna izvedba iz jeklene pločevine in ojačeno držalo snežnega pluga zagotavljata zelo dolgo življenjsko dobo. Snežni plug je mogoče udobno s sedeža obračati v različne smeri s 5 položaji (2 x levo, naravnost, 2 x desno). Zato je snežni plug mogoče brez težav voditi nad neutrjenim terenom, npr. gramozom ali peskom, ki se morda uporablja za posipanje. Priporočamo, da svojo malo traktorsko kosilnico za zimska opravila opremite z ustreznimi snežnimi verigami.