XZ6 S127 ULTIMA Z-TURN TRAKTOR CUB CADET

7,449.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Proizvajalec motorja Kawasaki OHV, V-TWIN
Prostornina valja (?m3) 726
Število valjev 2
Prostornina rezervoarja goriva (L) 13.25
Tip menjalnika Dvojni hidrostatični
Način košnje Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje (m2/h) 11500
Širina košnje (cm) 127
Višina košnje, min-max (mm) 25 – 114
Stopnje nastavitve višine košnje 15
Število rezil 3
Vklop rezil Električna sklopka (PTO)
Število vodilnih koles kosišča 3
Obračalni krog (°) 0
Teža (kg) 265
Lastnosti
Premium visoko naslonjalo z nasloni za roke, ročno prilagajanje sedeža, udoben volan, držalo za pijačo, škatla za orodje, vzvratna košnja, števec ur
Dodatna oprema Zbirna košara (230 L)

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Sedežna kosilnica z ničelnim obračalnim krogom Zero Turn XZ6 S127 je najboljša v svojem razredu zmogljivost rezanja in mulčenja. Neprimerljive zmogljivosti na zahtevnih terenih.

Proizvajalec motorja: Kawasaki
Širina košnje: 127 cm
Način košnje: Stranski izmet / (pobiranje) / mulčenje
Zmogljivost košnje: 11.500 m2/h

Vrtni traktorji z ničelnim obratom so odlična rešitev za ljubitelje z obsežnimi vrtovi in ??tudi strokovnjake, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem zelenih površin. XZ6 S127 znamke Cub Cadet izstopa od konkurence po tehnologiji SYNCRO-STEER®, zahvaljujoč kateri je z volanom možno sočasno in neodvisno krmiliti sprednja in zadnja kolesa.

Boljši nadzor, boljša stabilnost, boljši rezultati.

Z odlično okretnostjo in stabilnostjo pri košnji na strmini ali klancu, za sedežno kosilnico z ničelnim obračalnim krogom Zero Turn XZ6 S127 ni nepremostljive ovire. Zadostno moč stroja zagotavlja dvovaljni motor Kawasaki s prostornino 726 cm3.

Delovna širina košnje z XZ6 S127 je 127 cm, kosite pa lahko na 15 višinskih nivojev od 25 do 114 mm višine košnje. Privzeto se košnja izvaja s funkcijo stranskega izpusta, zahvaljujoč čepu za mulčenje, ki je priložen v kompletu, pa je možno tudi mulčenje odrezkov. Poleg tega je kot dodatna oprema na voljo tudi zbiralnik trave.

Pomembna prednost rezalnega sistema traktorja Zero Turn XZ6 S127 je elektromagnetna nožna sklopka, ki omogoča enostaven zagon kosilne enote. Glavne atribute te traktorske kosilnice dopolnjujejo elementi, ki vplivajo na udobje dela, kot so: kroglični ležaji za kolesa, sedež z visokim naslonom in nastavitvijo, mesta za shranjevanje orodja in funkcija košnje v vzvratni prestavi.

PREDNOSTI SEDEŽNE KOSILNICE Z NIČELNIM OBRAČALNIM KROGOM CUB CADET XZ6 S117
Tehnologija SYNCRO-STEER®
Ta inovativni sistem uporablja volan za nadzor smeri prednjih koles in vrtenja zadnjih koles. Poleg tega dvojni menjalnik omogoča neodvisno upravljanje zadnjih koles med 360° vrtenjem. Boljši nadzor, boljša stabilnost za boljše rezultate!

Dvojni hidrostatični pogon
Dvojni hidrostatični menjalnik vam zagotavlja odlično manevriranje v vseh pogojih.

Nastavljiv volanski drog
Hitro nastavljiv volanski drog za prilagajanje višini in potrebam vseh uporabnikov. Ploščad se dvigne s stopalko, ki se nahaja levo od volanskega droga.

Vrhunska kosilnica
Z ojačano mehansko varjeno ploščo in prezračevanimi in debelimi rezili ter obliko krova je optimalen rezultat košnje zagotovoljen.

Mehansko varjen pladenj
Mehansko varjena plošča debeline 3 mm bo zdržala najtežje pogoje.

Enostavno vzdrževanje
Motorni prostor je popolnoma očiščen, vzdrževanje je lažje in hitrejše!

Kljuka za prikolico
Zero Turn XZ6 S127 je opremljen z vlečno kljuko, tako da lahko svoj Zero turn uporabljate tudi za druga opravila kot za košnjo!

Udoben sedež z nasloni za roke
Za vaše dobro počutje je XZ6 S127 Zero-Turn opremljen z udobnim sedežem z nasloni za roke. Idealno za udobno in neutrujajoče delo!

Cevni okvir 50×50 mm
Cevni okvir 50×50 mm s protikorozijska obdelavo.