RE 100 PLUS CONTROL VISOKOTLAČNI ČISTILEC STIHL

246.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

– robustni visokotlačni čistilec z bogato opremo

– prijetno delo zaradi asinhronega tihega motorja

– za čiščenje poti, stopnic ali terase

– temeljito čiščenje z vrtljivo šobo ali nastavljivo ploščato šobo

DELOVNI PRITISK (BAR) 110
NAJVEČJI PRITISK (BAR) 120
NAJVEČJI VODNI PRETOK (L/H) 450

Daljši opis >

Zaloga po trgovinah:

Mozirje

1

Celje

1

ali
Hitro in enostavno obročno plačilo
Od 12.03
Vaš mesečni obrok
Obročni izračun
Enostavni nakupi na obroke
Želim, da bi bil moj obrok čim nižji
24 x 12.03
Poplačati se želim čim prej
3 x 89.06
Želim izbrati svoje obroke
24 x 12.03

Leanpay omogoča enostavno nakupovanje na obroke prek spleta. Za plačilo na obroke v košarici izberite Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroška ocene tveganja.

2 na zalogi

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

ELEKTRIČNI VISOKOTLAČNI ČISTILNIK RE 100 PLUS CONTROL: ROBUSEN IN POSEBEJ UDOBEN ZAHVALJUJOČ SE INTEGRIRANEMU BOBNU ZA NAVIJANJE CEVI

Električni visokotlačni čistilnik STIHL RE 100 PLUS CONTROL je primeren za učinkovito čiščenje doma. Električni visokotlačni čistilnik RE 100 PLUS CONTROL proizvajalca STIHL ima funkcijo CONTROL z nastavitvijo tlaka s pritiskom na gumb in LED zaslon neposredno na visokotlačni pištoli. Po vzpostavitvi povezave med radijsko enoto in visokotlačnim čistilnikom lahko s pritiskom na gumb nastavite želeni tlak neposredno na visokotlačni pištoli. Izbrano stopnjo tlaka prikazuje LED. Največji tlak 150 barov lahko prilagodite posameznemu opravilu pri čiščenju okoli hiše in na vrtu ter pri čiščenju osebnih vozil. Delovni tlak za učinkovito čiščenje ustvarja robustna visokotlačna črpalka iz aluminija.

Različne šobe na STIHL RE 100 PLUS CONTROL omogočajo učinkovito čiščenje različnih površin. STIHL RE 100 PLUS CONTROL je opremljen s šobo 3 v 1 na pršilni cevi. Izberete lahko rotacijsko šobo, šobo z ravnim curkom ali šobo za čistilno sredstvo z enostavnim vrtenjem. Dodatna montaža in demontaža posameznih šob ni potrebna. Šoba za detergent vam omogoča dodajanje detergenta v vodni curek po potrebi, iz vgrajenega 500 ml rezervoarja za detergent.

Hitra spojka na visokotlačni pištoli poskrbi, da se visokotlačna cev pri čiščenju ne zvija. Integriran kolut za cev z vodilom za cev omogoča priročno rokovanje in prostorsko varčno shranjevanje 7 m dolge visokotlačne cevi.

Parkirni položaj se uporablja za parkiranje visokotlačne cevi na visokotlačnem čistilniku med odmorom ali ob koncu čiščenja. Električni visokotlačni čistilnik STIHL RE 100 PLUS CONTROL je opremljen s transportnim ročajem in integriranimi transportnimi kolesi za enostaven transport na naslednjo lokacijo.

Z dodatno opremo za visokotlačne čistilnike, kot je na primer komplet za čiščenje vozila, lahko tudi očistite svoje vozilo in svoj visokotlačni čistilnik STIHL RE 100 PLUS CONTROL prilagodite za posebna opravila čiščenja.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Delovni pritisk (bar) 110
Teža (kg) 9
Največji pritisk (bar) 150
Najmanjši vodni pretok (l/h) 350
Največji vodni pretok(l/h) 450
Najviša temperatura dovodne vode (°C) 40
Dolžina cevi za visokotlačno čiščenje (m) 12 – 7
Moč (kW) 2,1
Nivo zvočne moči (dB (A)) 89
Nazivna napetost (V) 220 – 230