window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-MQ713PWWJJ');

SEA 20

155.00

Največji podtlak (mbar) 80
Teža (kg) 1,3
Nazivna napetost (V) 10,8
Prostornina zbiralnika (l) 0,8
Dolžina sesalne cevi (m) 0,5 – 1,5
Premer cevi (mm) 29 (znotraj)

Daljši opis >

ZALOGA:

Mozirje

2

2 na zalogi

Opis

– v kompletu z baterijo AS 2 in standardnim polnilnikom AL 1

– lahek in zmogljiv akumulatorski ročni sesalnik za zasebne uporabnike

– hitro in učinkovito čiščenje manjših površin v hiši in okoli nje

– vsestranska uporaba zahvaljujoč obsežnemu številu dodatku

– dvostopenjski filtrirni sistem s pralnim predfiltrom za učinkovito filtracijo zraka

– posoda se hitro odpre za enostavno praznjenje in čiščenje

NAJVEČJI PODTLAK (MBAR)
80
TEŽA (KG)
1,3
NAZIVNA NAPETOST (V)
10,8

S praktičnim akumulatorskim enoročnim sesalnikom STIHL SEA 20 lahko hitro in enostavno očistite majhne površine. Enoročni sesalnik STIHL SEA 20 deluje z litij-ionsko baterijo iz sistema STIHL AS in je enostaven za uporabo, deluje brezžično in tiho. Zelo zmogljiv 10 V enoročni sesalnik STIHL je lahek in ergonomičen za uporabo.

Desničarji in levičarji lahko udobno upravljajo gumb za zagon na mehkem ročaju in napravo držijo varno v rokah. Fiksiranje prestavne ročice omogoča neprekinjeno delovanje, brez pritiskanja na ročico. Neposredno za sesalno šobo prilagodljiva nepovratna loputa zanesljivo zadrži posesano umazanijo v zbiralni posodi. Za praznjenje in čiščenje posodo lahko odstranite z enim gibom. Dvostopenjski filtrirni sistem ponuja zelo dobro delovanje, filter je mogoče enostavno očistiti in ponovno uporabiti.

Enoročni sesalnik STIHL SEA 20 je standardno opremljen s številnimi praktičnimi dodatki: šobo za reže, šobo za grobo umazanijo, sesalno cevjo, podaljškom ter papirnim filtrom. V vrečko za shranjevanje z zanko za obešanje, ki je prav tako priložena, lahko shranite akumulatorski ročni sesalnik SEA 20 znamke STIHL med opravili in tako prihranite prostor.

Naslov

Na vrh