PSS X-TREME AIR 5X5

282.00

Daljši opis >

ZALOGA:

Mozirje

24

Celje

6

30 na zalogi

Opis

Zaščitne hlače X-Treme Air so posledica PSS-ovega sodelovanja z izkušenimi strokovnjaki, ki delajo v gozdu skozi celo leto. X-treme Air navdušuje s svojim športnim in svežim dizajnom. Pri izbiri zunanjih tkanin so pozornost namenili odpornosti na obrabo, zračnosti in predvsem lahkotnosti. Zahvaljujoč novem in ??le 5 plastnem Dyneema cut zaščitnem vložku “5×5 cutprotection®” so zmanjšali težo na minimum, ne da bi s tem zanemarili varnost hlač.

Na hrbtni strani so hlače opremljene z vodotesno zunanjo tkanino do višine kolen. Posledica tega je, da zunanja tkanina ne more absorbirati vlage. Na spodnjem delu hlač je kaveljček, s katerem so hlače trdno pritrjene na gozdarski čevlj. To preprečuje, da bi hlače med delom zdrsnile, še posebno med delom v snegu. Na hrbtni strani hlač sta velika zračnika z zadrgo, ki sta po našem mnenju najučinkovitejši prezračevalni odprtini.

Kevlar ojačitve na izpostavljenih območjih, kolena in notranja stran nog. Osnovna RainTex® membrana za popolno zaščito pred vlago. Hlače so certificirane v skladu z EN ISO 381-5 in uvrščene v razred 1-20m / s. Opremljene so tudi z žepi za meter in pisalo. Za udobno prileganje in kroženje zraka ima X-treme Air mrežno podlogo.

MATERIAL:

Spredaj: 70% najlon / 19,5% aramid (Kevlar) / 10,5% elastan

Zadaj: 89% poliester / 11% elastan

podloga: 100% poliester

VELIKOST: 46 – 64 – po naročilu dobavljive tudi v skrajšani ali podaljšani verziji

STANDARD: EN ISO 381-5 CLASS 1