PROTOS INTEGRAL ARBORIST

269.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Popolno prileganje in optimalna lega Protos® Integral Arborista sta idealna za delo na višini, kjer je zaščita glave nepogrešljiva. Zaščita sluha in obraza sta integrirana v lupino čelade in tako preprečujeta zagozditev vej in štrlečih delov. Posebna oblika omogoča, da hladni zrak priteče z vseh strani in izstopi skozi prezračevalni kanal. To zagotavlja, da je udobna za nošenje tudi med najbolj napornimi dejavnostmi. Po napornem delu lahko komplet KlimaAIR® zamenjate in operete pri 30 ° C, ter tako vzdržujete dobro higieno. Vodilo traku za brado je zasnovano tako, da ne more zdrsniti pod zaščito za sluh, saj bi to vplivalo na zmanjšanje hrupa ali udobno nošenje. Protos® Integral Arborist je certificiran v skladu z EN 397 in EN 12492.

V okolju, ki zahteva maksimalno koncentracijo in pozornost, čelada ne sme povzročati neudobja, kaj šele, da bi zdrsnila s svojega mesta. Zahvaljujoč ojačani zaščiti vratu, se popolnoma prilega tudi pri delu na nagnjenih odsekih ali pri delu nad nivojem glave, kar zagotavlja varno lego. Tako lahko vsak element regulirate kadar koli. Ta model je opremljen tudi s trakom za brado.

STANDARD: EN 397 in EN 12492

*F39 označuje vizir z zelo gosto mrežico

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Popolno prileganje in optimalna lega Protos® Integral Arborista sta idealna za delo na višini, kjer je zaščita glave nepogrešljiva.