window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-MQ713PWWJJ');

MSA 220 TC-O

730.00

Zmogljiva akumulatorska motorna žaga STIHL MSA 220 T je zaradi svojega zmogljivega EC motorja impresivna, ko gre za nego dreves. V kombinaciji z zmogljivo baterijo STIHL AP 300 S dobite posebno visoko zmogljivost rezanja. Če uporabljate motorno žago s to baterijo, je STIHL MSA 220 T trenutno najmočnejša enoročna akumulatorska žaga v ponudbi STIHL. Zahvaljujoč elektronskemu operacijskemu sistemu z LED prikazovalnikom in mehansko zavoro verige. LED prikazovalnik s 180° zaslonom informira uporabnika o stanju delovanja akumulatorske žage in aktivirani zavori verige.

DOLŽINA MEČA (CM)
35
MOČ (KW)
1,7
NAZIVNA MOČ (W)
2.100

Daljši opis >

ZALOGA:

Mozirje

1

1 na zalogi

Opis

– naprava brez baterije in polnilnika

– zmogljiva profesionalna akumulatorska žaga za nego dreves za območja, občutljiva na hrup

– za usposobljene uporabnike za nego dreves

– intuitivno delovanje prek elektronskega operacijskega sistema

– hiter pregled stanja zahvaljujoč LED prikazovalniku s 180° zaslonom

– nadzor oskrbe z oljem zahvaljujoč oljnemu senzorju

Dolžina meča (cm) 35
Moč (kW) 1,7
Nazivna moč (W) 2.100
Nazivna napetost (V) 36
Teža (kg) 3,3
Nivo zvočnega tlaka (dB (A)) 94
Nivo zvočne moči (dB (A)) 104
Akumulatorska tehnologija Sisitem AP
Veriga STIHL Oilomatic (korak) 3/8″P
Veriga STIHL Oilomatic (Tip) PM3

Vsa akumulatorska orodja v sistemu STIHL AP so zasnovana za profesionalne uporabnike in za vsakodnevno uporabo, tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Naprave imajo tudi zaščito pred brizganjem vode z vseh strani, kar so dokazali tudi interni testi. Zaščita pred brizganjem vode STIHL MSA 220 T, ki je bila že dokazana z internimi testi, je certificirana po zaščitnem razredu IPX4.

DODATNA PRIROČNOST ZA PROFESIONALNO VZDRŽEVANJE DREVES: STIHL MSA 220 TC-O

Akumulatorska žaga za nego dreves STIHL MSA 220 TC-O nudi delavcem za nego dreves, krajinskim vrtnarjem in lokalnim oblastem visoko zmogljivost rezanja in veliko udobja pri skrbi za krošnje in odstranjevanju mrtvega lesa. Senzor olja, ki nenehno meri razpoložljivo količino olja za verigo, vam pomaga pri učinkovitem delu. Če pride do pomanjkanja olja, boste o tem aktivno obveščeni preko LED zaslona.

Naslov

Na vrh