KOSA EGO 4Ah+HITRI POLN. ST1613E-T

499.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

NADZOR HITROSTI 2 digitalni nastavitvi hitrosti /
Spremenljiva hitrost
HITROST BREZ OBREMENITVE 3.500–5.500 rpm
PREMER DOBAVLJENE NITKE 2,4 mm
PODAJANJE NITKE Podajanje Line-IQ
DVOJNA NITKA Da
SMER VRTENJA V smeri urnega kazalca
POMOŽNI ROČAJ Hitra prilagoditev
PAS Ena rama
TEŽA BREZ BATERIJE 3,4 kg
VIBRACIJE (M/S2) 4,6/2,7
TOP MOTORJA Brez krtače
RAVEN HRUPA LpA/LwA 77 dB(A)90 dB(A)

Vključuje trimer, 4,0-Ah baterijo in standardni polnilnik.

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Podjetje EGO je z uvedbo prve svetovne tehnologije Line IQâ„c v najnovejši model, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje, še enkrat revolucioniralo svojo paleto baterijskih kos Power+.

Najnovejša inovacija podjetja EGO ima samodejne senzorje, ki spremljajo in samodejno podajo dolžino nitke. V kombinaciji s patentirano tehnologijo Powerloadâ„c družbe EGO je zasnovana tako, da odpravlja običajne težave, tako da se vi lahko osredotočite na delo.

Motorna kosa EGO POWER + postavlja nov standard za kosilnice na nitko, ki so enake ali boljše od vrhunskih bencinskih modelov. 56V Litij-ionska baterija je prva v industriji, z močjo, ki za več kot 40% prekaša moč 40V baterije, kar zagotavlja izjemno moč brez hrupa, hlapov in izpustov. Prva kosa na svetu s popolnim samodejnim navijanjem nitke (Powerload tehnologija)

Z različnimi obsegi in hitrostmi rezanja je trimer EGO primeren za vsako uporabo – od manjših vrtov do zahtevnejših profesionalnih del. Obrezovalniki EGO Power+, ki jih podpirajo zmogljivi brezkrtačni motorji in so ustvarjeni z mislijo na preprosto uporabo, zagotavljajo optimalno učinkovitost in čas delovanja ter nizko raven vibracij in nastavljivo dolžino gredi za udobno delo.

Premagajte težavne in dolgotrajne izzive polnjenja in dovajanja nitke z najbolj inovativnim trimerjem v panogi. Tehnologiji EGO Powerloadâ„c in Line IQâ„c v kombinaciji s 40-centimetrskim rezalnim trakom in dvema prednastavljenima hitrostma omogočata enostavno obrezovanje. Zaradi svoje ergonomske zasnove in vodilnih tehnoloških funkcij je novi ST1610E-T resnično izjemno orodje za obrezovanje.

ŠIRINA KOŠNJE 40 cm
SKUPNA DOLŽINA 184 cm
Čas delovanja (2,5 Ah) Do 40 minut
Čas delovanja (4,0 Ah) Do 65 minut
Čas delovanja (5,0 Ah) Do 85 minut
Čas delovanja (6,0 Ah) Do 100 minut
Čas delovanja (7,5 Ah) Do 125 minut
Čas delovanja (10,0 Ah) Do 165 minut
Čas delovanja (12,0 Ah) Do 200 minut