HRX 537 VKE MOTORNA KOSILNICA HONDA

Original price was: 1,354.00€.Current price is: 1,218.00€.

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Predstavljamo vam Hondino kosilnico HRX 537 VKEA, ki združuje vrhunsko tehnologijo, preciznost in zmogljivost, da vaš vrt zasije v popolni urejenosti. S temi izjemnimi lastnostmi boste lahko uživali v profesionalni košnji na vsakem terenu.

Masa 43,5 kg
Model HRX 537 VKEA
Motor GCVx200
Moč motorja 4,2 kW – 3.600 rpm
Ohišje Xenoy plastika
Pogonska kolesa Zadnja
Tip pogona Variomat
Prostornina koša 85 l
Prostornina rezervoarja 0,95 l
Sklopka na nožu ne
Višina reza (mm) 19-101, 7-stopenj
Širina reza (mm) 530

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Natančnost na Prvem Mestu: Hondina kosilnica je opremljena z revolucionarnim sistemom SMART-DriveR, ki omogoča izjemno natančnost pri košnji okoli ovir, kot so drevesa, vogali in gredice. En sam pritisk na prst omogoča prilagoditev hitrosti kosilnice in hitrosti košnje, medtem ko nova funkcija Select Drive omogoča nastavitev konstantne hitrosti pri košnji večjih površin.

Moč in Učinkovitost: S svojim 4-taktnim motorjem GCVx200 se kosilnica ponaša z močjo 4,2 kW, doseženo pri 3.600 vrtljajih na minuto. S tem vam omogoča suvereno kosnjo tudi na zahtevnejših terenih. Zahvaljujoč spremenljivemu pogonu ali hidrostatičnemu menjalniku bo kosilnica vedno pod vašim popolnim nadzorom, ne glede na površino.

Vrhunsko Ohišje in Pogonska Kolesa: Izdelana iz trpežne Xenoy plastike, kosilnica HRX 537 VKEA združuje vzdržljivost in lahko težo. Zadnja pogonska kolesa zagotavljajo odličen oprijem, kar omogoča nemoteno premikanje po raznolikih površinah.

Prostornost za Večji Učinek: S prostornino koša 85 l in rezervoarjem za gorivo z 0,95 l lahko kosite večji del vašega vrta brez nepotrebnih prekinitev. Sklopka na nožu olajša vzdrževanje in prilagodljivost med košnjo.

Nastavljiva Višina in Širina Reza: Z možnostjo izbire med 7 različnimi nivoji, lahko prilagodite višino reza kosilnice med 19 in 101 mm. Širina reza 530 mm pa omogoča hitro in učinkovito delo na različnih površinah.

Hondina kosilnica HRX 537 VKEA je popolna kombinacija zmogljivosti, natančnosti in inovativnih funkcij, ki bo vašemu vrtu podarila vrhunsko urejenost. Ne glede na zahtevnost terena, boste s to kosilnico dosegli profesionalne rezultate.