GLAVA STIHL POLYCUT 6-2

20.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Kosilna glava STIHL PolyCut 6-2 je pri zasebnikih cenjena kot učinkovito univerzalno rezalno orodje za čiščenje in površinska dela v bližini hiše. Kosilna glava je posebej zasnovana za uporabo z lahkimi akumulatorskimi in bencinskimi kosami STIHL.

PolyCut 6-2 ima dva premična plastična noža. V primerjavi s kosilnimi glavami s tremi premičnimi rezili se zmanjša potreba po energiji pri košnji, kar vodi v daljši čas delovanja pri uporabi z akumulatorskimi motornimi kosami. Nekoliko dvignjena višina košnje zmanjša neželen stik nožev s tlemi in s tem njihovo prekomerno obrabo. Zahvaljujoč velikemu krogu košnje 330 mm STIHL PolyCut 6-2 lahko hitro in učinkovito pokosite trate ali uredite robove.

Plastične nože je mogoče enostavno in brez orodja zamenjati. STIHL PolyCut 6-2 lahko uporabite tudi s kosilnimi nitkami v premeru 2,0 mm in 2,4 mm, na primer za obrezovanje in čiščenje vzdolž robov ali vogalov travnika.

STIHL PolyCut 6-2 je primerena za naslednje STIHL motorne kosilnice:

FS 38
FS 40
FS 50
PolyCut 6-2 lahko uporabite tudi z bencinsko koso STIHL FS 45 (ni več na voljo).

Kosilna glava STIHL PolyCut 6-2 je primerna tudi za naslednje brezžične motorne kosilnice STIHL:

FSA 60 R
FSA 86 R

Opomba: Glave kosilnic je dovoljeno uporabljati samo s posebnim ščitnikom za kosilnico ali univerzalnim ščitnikom za kosilnice in kovinskim orodjem STIHL.

Daljši opis >

Zaloga po trgovinah:

Mozirje

15

Celje

4

19 na zalogi

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

– kosilna glava z dvema premičnima plastičnima nožema

– optimalna za uporabo z akumulatorskimi kosami

– nože lahko zamenjate s kosilno nitko

– primerna tudi za FS 38 in FS 40

– premer košnje 330 mm

– za košnjo in urejanje okolice doma