GLAVA STIHL POLYCUT 48-2

39.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Kosilna glava STIHL PolyCut 48-2 je opremljena z 2 robustnima plastičnima reziloma, ki zahtevata bistveno manj energije za košnjo trave kot kosilna nitka. To vam omogoča bistveno daljše delo z vašo akumulatorsko koso. Pri bencinskih motornih kosilnicah uporaba plastičnih rezil povzroči manjšo porabo goriva. Kosilna glava vključuje tudi 6 nadomestnih plastičnih nožev. Poleg uporabe plastičnih rezil lahko v kosilno glavo PolyCut 48-2 iz STIHL vstavite tudi kosilno nitko, npr. za delo ob robniku ali okoli drugih ovir. Uporabite lahko kosilne nitke s premerom 2,4 mm ali 2,7 mm.

S STIHL PolyCut 48-2 s plastičnimi rezili ste optimalno opremljeni za učinkovito in temeljito košnjo goste trave z motorno koso. Plastična rezila STIHL lahko enostavno zamenjate. Vse, kar potrebujete, je trn, ki je priložen vašemu motorju. S tem lahko blokirate gred, nato izklopite kosilno glavo in zamenjate rezila. Po želji lahko svoji STIHL PolyCut kosilni glavi dodate zaščitno ploščo, ki zmanjša obrabo in poveča višino reza.

Kosilna glava STIHL PolyCut 48-2 se lahko uporablja z naslednjimi motornimi in motornimi kosilnicami STIHL:

STIHL FS 311
STIHL FS 360

To kosilno glavo lahko uporabljate tudi z motornimi kosilnicami STIHL FS 160, STIHL FS 220, STIHL FS 300 in STIHL FS 350, ki niso več na voljo.

Opomba: Kosilne glave je dovoljeno uporabljati samo s posebnim ščitnikom za košnjo ali univerzalno zaščito STIHL za kosilne glave in kovinsko orodje.

Daljši opis >

Zaloga po trgovinah:

Mozirje

7

Celje

3

10 na zalogi

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

– vsestranska kosilna glava za košnjo goste trave

– z dvema premičnima plastičnima reziloma

– posebej energijsko učinkovita kosilna glava zaradi oblike nožev

– opcijsko lahko uporabljate tudi kosilno nitko

– premer košnje 365 mm