GLAVA STIHL POLYCUT 28-2

36.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Kosilna glava STIHL PolyCut 28-2 je opremljena z 2 robustnima plastičnima reziloma, ki zahtevata bistveno manj energije za košnjo trave kot kosilna nitka. To vam omogoča bistveno daljše delo z vašo akumulatorsko koso. Pri bencinskih motornih kosilnicah uporaba plastičnih rezil povzroči manjšo porabo goriva. Kosilna glava vključuje tudi 6 nadomestnih plastičnih nožev. Poleg uporabe plastičnih rezil lahko v kosilno glavo PolyCut 28-2 iz STIHL vstavite tudi kosilno nitko, npr. za delo ob robniku ali okoli drugih ovir. Uporabite lahko kosilne nitke s premerom 2,4 mm ali 2,7 mm.

S STIHL PolyCut 28-2 s plastičnimi rezili ste optimalno opremljeni za učinkovito in temeljito košnjo goste trave z motorno koso. Plastična rezila STIHL lahko enostavno zamenjate. Vse, kar potrebujete, je trn, ki je priložen vašemu motorju. S tem lahko blokirate gred, nato izklopite kosilno glavo in zamenjate rezila. Po želji lahko svoji STIHL PolyCut kosilni glavi dodate zaščitno ploščo, ki zmanjša obrabo in poveča višino reza.

Kosilna glava STIHL PolyCut 28-2 se lahko uporablja z naslednjimi motornimi in motornimi kosilnicami STIHL:

Bencinske motorne kose:
STIHL FS 56 do STIHL FS 89
STIHL FS 91 do STIHL FS 131
STIHL FS 240
STIHL FR 131

Akumulatorske motorne kose:
STIHL FSA 130
STIHL FSA 135

Kombinirani sistem:
vse STIHL KM s STIHL FS-KM
STIHL KMA 130 R in STIHL KMA 135 R (oba s STIHL FS-KM)

Opomba: Kosilne glave je dovoljeno uporabljati samo s posebnim ščitnikom za košnjo ali univerzalno zaščito STIHL za kosilne glave in kovinsko orodje.
PRIBOR

Daljši opis >

Zaloga po trgovinah:

Mozirje

17

Celje

12

29 na zalogi

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

– vsestranska kosilna glava za košnjo goste trave

– z dvema premičnima plastičnima reziloma

– posebej energijsko učinkovita kosilna glava zaradi oblike nožev

– opcijsko lahko uporabljate tudi kosilno nitko

– premer košnje 365 mm