XT2 QR106 KAW.KOŠ TRAKTOR CUB CADET

4,999.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Način košnje S košaro
Proizvajalec motorja Kawasaki V-TWIN dvovaljni
Moč 11.6 kW @ 2200 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 11.4 L
Tip menjalnika Hidrostatični
Širina košnje 106 cm
Vožnja Krmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max 25 – 100 mm
Vodilna kolesa kosišča 4
Vklop rezil Elektromagnetna sklopka
Prostornina zbralnika 320 L
Teža 253 kg
Lastnosti
Sistem Tight TURN XTREME (samo 17 cm krog obračanja), sprednja os iz težkega litega železa, sprednji odbijač, LED žarometi, RevTEK ™ tehnologija obratne košnje, udoben sedež z nasloni za roke

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Vrtni traktor s košaro Cub Cadet XT2 QR106 ima vso najnovejšo tehnologijo in izboljšave na področju kosilne tehnike, kar daje traktorju vrhunsko kakovost in zmogljivost.

Proizvajalec motorja: Kawasaki
Moč: 11.6 kW @ 2.200 obratov/minuto
Tip menjalnika: Hidrostatični
Širina košnje: 106 cm
Zbirna košara: 320 L

Ključna značilnost vrtnega traktorja XT2 QR106 je tehnologija Tight Turn Xtreme Cub Cadet, ki omogoča samo 17 cm krog obračanja, kar je izjemno, da je njegova širina košnje še vedno velika – 106 cm. To vam omogoča vrhunsko okretnost. Zapeljite okoli ovir in pokosite več trave, da boste imeli kasneje manj dela z obrezovanjem.

Velika prednost modela XT2 QR106 je močan dvovaljni Kawasaki motor, ki s kosilno enoto 106 cm zmore košnjo kar 8.000 m2 na uro. Velika košara za zbiranje pa poskrbi, da boste na tako veliko površini, praznili čim manjkrat. Zbirna košara shrani kar 320 L izrezkov, preden pametni sistem samodejno prepozna, ko je polna in izključi nože. Tako sistem prepreči zamašitev ali prekomerno polnjenje. Tudi izpraznitev košare je za traktor enostavna naloga. Z ročico za izpraznitev, to preprosto storitve kar iz voznikovega sedeža.

Hidrostatični pogon zagotavlja neskončno spremenljiv nadzor nad hitrostjo ter pomikanjem naprej in nazaj, podobno kot vožnja z avtomatskim avtomobilom. Vsestranskost modela XT2 QR106 opredeljuje tudi inovacija RevTek Cub Cadet, ki omogoča košnjo tudi takrat, ko peljete vzvratno. Rezila enostavno vklopite z vlečno tipko.

Vrtni traktor s košaro Cub Cadet XT2 QR106 ima moč za večje izzive. Je okreten in primeren za delo na težkem terenu. Z aplikacijo Cub Connect Bluetooth imate na voljo števec delovnih ur za brezskrbno spremljanje stanja vašega stroja. Traktor je opremljen LED žarometi za varno in lažje delo v mraku. Voznikov sedež ima visoko podporo za hrbet in zagotavlja udobno delo. Udoben je tudi Ergo Soft Grip volan.