XT2 PS117 STRANSKI IZMET TRAKTOR CUB CADET

3,590.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Način košnje Stranski izmet
Proizvajalec motorja Cub Cadet V-TWIN dvovaljni
Moč 14,9 kW @ 2.700 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 11,4 L
Tip menjalnika Nožni Hidrostatični
Širina košnje 117 cm
Višina košnje, min – max 25 – 100 mm
Vodilna kolesa kosišča 2
Vklop rezil elektromagnetna sklopka
Teža 215 kg
Lastnosti
Sistem Tight TURN XTREME (samo 17 cm krog obračanja), sprednja os iz težkega litega železa, sprednji odbijač, LED žarometi, RevTEK ™ tehnologija obratne košnje, udoben sedež z enostavno nastavitvijo

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Traktorska kosilnica Cub Cadet XT2 QS117 s stranskim izmetom vam zagotavlja še višjo raven zmogljivosti, funkcionalnosti in udobja.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet V-TXIN Dvovaljni
Moč: 14.9 kW @ 2.700 obratov/minuto
Tip menjalnika: Hidrostatični
Širina košnje: 117 cm

Cub Cadet serija XT2 vam ponuja še višjo raven moči, nadzornih funkcij in vzdržljivosti. Traktorji Cub Cadet XT2 so najbolj okretni v seriji XT in so idealni za delo na težkih terenih, za prevoz in uporabo dodatne opreme v vsakem letnem času.

Model Cub Cadet XT2 QS117 s širino košnje 117 cm in močnim Kawasaki motorjem vas ne bo razočaral. Izbirate lahko med načinom košnje s stranskim izmetom, z mulčenjem ali z zbirno košaro (slednja je na voljo kot dodatna oprema). 12 položajev višine košnje – med 25 in 100 mm.

Vrtni traktor Cub Cadet XT2 QS117 je robusten stroj, ki ima ultra robustno kosišče in vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo vrtnega traktorja. Z vrtnim traktorjem Cub Cadet XT2 QS117 je manevrarianje enostavno saj se ponaša le 38 cm obračalnim krogom.

S traktorsko kosilnico lahko kosite s stranskim izmetom ali pa izberete način mulčenja, ki omogoča, da se odrezki vrnejo na pokošeno zelenico, kjer delujejo kot naravno gnojilo. V obeh primerih pa dobite fantastičen zaključek. Kosilna enota vam omogoča košnjo kar 117 cm širine, kar z močjo Kawasaki motorja pomeni, da lahko v roku ene ure pokosite kar 9.000 m2.

PREDNOSTI VRTNEGA TRAKTORJA S STRANSKIM IZMETOM CUB CADET XT2 QS117
Elektromagnetno vključevanje rezila
Več varnosti in manj truda! Rezila preprosto upravljaje z gumbom.

Nastavljiv sedež
Udobje pri vožnji je najpomembnejše. Ergonomski sedež je nastavljiv tako po višini kot po globini in se tako prilagaja morfologiji vseh uporabnikov.

Asistirano dviganje kosilne enote
Z ročico za dviganje in spuščanje kosilne enote oziroma nastavljanje višine košnje bo upravljanje povsem enostavno in udobno, neposredno iz vašega sedeža.

Hidrostatični prenos
Hidrostatični menjalnik za natančno košnjo, tudi pri vzvratni vožnji.