XT1 OR106 KOŠ TRAKTOR CUB CADET

3,999.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Način košnje S košaro
Proizvajalec motorja Cub Cadet enovaljni
Moč 9.0 kW @ 2.300 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 11,4 L
Tip menjalnika Hidrostatični
Širina košnje 106 cm
Vožnja Krmiljenje s pedali
Višina košnje, min – max 25 – 100 mm
Vodilna kolesa kosišča 4
Vklop rezil Elektromagnetna sklopka
Prostornina zbralnika 320 L
Teža 258 kg
Lastnosti
Cub Cadet motor razvit v ZDA, sprednja os iz litega železa, pritisni gumb za pogon rezila, diagonalno nastavljiv sedež, mehanično podprta nastavitev višine košnje, volan Ergo Soft-Grip, LED žarometi

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Neverjetna moč vrtnega traktorja Cub Cadet XT1 OR106 z velikodušno 320-litrsko košaro in 12 nastavitvami višine košnje. Omogoča tudi košnjo v vzvratni košnji.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet
Moč: 9.0 kW @ 2.300 obratov/minuto
Tip menjalnika: Hidrostatični
Širina košnje: 106 cm
Zbirna košara: 320 L

Vrtni traktor s košaro Cub Cadet XT1 OR106 je ultimativen stroj, ki je idealno opremljen za košnjo, zbiranje in transportiranje pokošene trave, ki pa ga je mogoče tudi nadgraditi s posebnimi dodatki. Gre za zmogljivo a hkrati preprosto traktorsko kosilnico, ki je s širino košnje 106 cm kos tudi večjim travnikom. Vrtni traktor Cub Cadet zmore opraviti veliko dela, brez da bi se vi pri tem utrudili.

Na izbiro imate kar 12 nastavitev za višino košnje v višini med 25 in 100 mm, kar je najširši razpon na trgu. Višina košnje je precej pomembna za nego in končni videz trave. Zelo pomembno je tudi, da višino košnje prilagajate vremenskim razmeram. Ob suši ali bolj hladnem vremenu naj bo višina trave višja, saj se tako izognete boleznim ali porumeneli (požgani) travi. Pred zimo, ko trava še raste, pa se travo pokosi na nižji stopnji, saj tako preprečimo gnitje. S sistemom RevTek lahko kosite tudi pri vzvratni vožnji.

Vrtni traktor ima vgrajen močan Cub Cadet motor, ki v kombinaciji z veliko širino košnje omogoča enostavno delo. V eni lahko uspešno premagate kar 7.500 m2. Za natančno in enostavno košnjo preprosto stopite na stopalko in hidrostatičnemu pogonskemu sistemu s pritiskom na pedalo sporočite željeno hitrost. Rezila se enostavno aktivirajo z gumbom, zato je delo z vrtnim traktorjem Cub Cadet serije Enduro, pravi užitek. Za popolno udobje pri delu, poskrbi še diagonalno nastavljiv sedež, ki vam omogoča popoln delovni položaj za svoje telo.