LT3 PR105 KOŠ TRAKTOR CUB CADET

4,147.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Način košnje S košaro
Proizvajalec motorja Cub Cadet V-TWIN dvovaljni
Moč 12.7 kW @ 2.700 o/min
Način mazanja motorja Polno tlačno z oljnim filtrom
Prostornina rezervoarja za gorivo 3.8 L
Tip menjalnika Nožni Hidrostatični
Širina košnje 105 cm
Višina košnje, min – max 30 – 95 mm
Vodilna kolesa kosišča 2
Vklop rezil Ročni
Prostornina zbralnika 240 L
Teža 198 kg
Lastnosti Cub Cadet motor razvit v ZDA,
sprednja os iz litega železa, sprednji odbijač, udoben sedež z visokim hrbtnim naslonom, žarometi, RevTEK ™ tehnologija obratne košnje, volan v usnjenem izgledu

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

LT3 PR105 vrtni traktor proizvajalca Cub Cadet je s širino košnje 105 cm in hidrostatičnim menjalnikom vrhunski stroj za udobno uporabo. S sistemom RevTek, ki omogoča košnjo pri vzvratni vožnji.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet
Moč: 12.7 kW @ 2.700 obratov/minuto
Tip menjalnika: Hidrostatični
Širina košnje: 105 cm
Zbirna košara: 240 L

Zanesljivi vrtni traktor Cub Cadet LT3 PR105 se ponaša z 240-litrsko košaro, ki izkorišča napredni sistem Direct Collect Cub Cadet. To pomeni, da pokošena trava pride v zbiralnik po najkrajši možni poti. Tovrstni sistem povečuje učinkovitost in zagotovi kakovostno zbiranje tudi v vlažnih razmerah. Za nemoteno delo lahko košaro enostavno izpraznite kar iz voznikovega sedeža.

Vrtni traktor ima hidrostatičen pogonski sistem. S pedalom prilagodite hitrost in delovanje naprej in nazaj. Omogoča nemoteno delovanje in udobno uporabo, še posebej, če gre za dolgotrajno košnjo. Poleg tega pa ima model Cub Cadet LT3 PR105 vgrajen tudi sistem RevTek, ki poleg vožnje naprej in nazaj omogoča tudi košnjo v obe smeri. To pa naredi vrtni traktor še dodatno vsestranski.

Prednosti tega vrtnega traktorja je visoka moč, ki sovpada z visoko kakovostjo. Močan Cub Cadet motor obvladuje velike vrtove. V kombinaciji z 105 cm široko kosilno enoto ima sedežna kosilnica sposobnost kositi površino do 4.500 m2 na uro. Na izbiro imate tudi pet višin košnje – med 30 in 95 mm, tako da lahko dosežete rezultat, ki je ravno pravšnji za vaš vrt in ustreza sezoni košnje.