LT2 NS92 STRANSKI IZMET TRAKTOR CUB CADET

2,829.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Daljši opis >

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Učinkovita traktorska kosilnica z izmetom Cub Cadet LT2 NS96 je zahvaljujoč hidrostatičnemu menjalniku odličen stroj za delo na manjših in srednje velikih površinah.

Proizvajalec motorja: Cub Cadet
Moč: 8.3 kW @ 2.800 obratov/minuto
Tip menjalnika: Hidrostatični
Širina košnje: 96 cm

Vrtni traktor Cub Cadet LT2 NS96 s stranskim izmetom je fantastičen stroj za vožnjo. Odličen je ne le zaradi svoje inteligentne in ergonomske zasnove, vendar tudi zaradi hidrostatičnega menjalnika. To je osnovna razlika med modelom serije LT1 in serije LT2. Hidrostatični prenos vam omogoča, da brez posebnega napora kontrolirate hitrost vožnje. Omogoča enostavno in gladko vožnjo naprej in nazaj.

V standardni opremi LT2 NS96 omogoča košnjo s stranskim izmetom, ki je idealna za hitro košnjo večjih površin trave. V kolikor bi želeli nadgraditi možnosti načinov košnje, pa v dodatni opremi na voljo še čep za mulčenje in izbirna košara. Način mulčenja potisne drobne kose trave nazaj na površino travnika, tako da so skoraj neopazne, hkrati pa delujejo kot naravno gnojilo. Preprost način za fantastičen zaključek zelenice in zdravo trato brez grabljenja.

Traktorska kosilnica Cub Cadet LT2 NS96 omogoča pet nastavitev višin košnje – med 30 in 95 mm. Eno valjni motor Cub Cadet s kosilno enoto širine 96 cm omogoča košnjo površine do 4.000 m2 v roku ene ure dela. Za udobje poskrbi udoben sedež ter visokokvaliteten volan za varen oprijem. Za večjo vidljivost v mraku je traktor opremljen s sprednjimi žaromet.