ČISTILNI KOMPLET ZA KOSILNICE 0782-516-8600

17.70

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

– set izdelkov za čiščenje in nego robotskih in ročno vodenih kosilnic

– učinkovito čiščenje ohišja in nožev kosilnice ter polnilne postaje iMow®

– čistilo, krtača s strgalom in krpa iz mikrovlaken

– čistilo Multiclean (pH nevtralno in brez NTA) v priročni pršilki

– temeljito in nežno odstranjuje trdovratno umazanijo

Daljši opis >

Zaloga po trgovinah:

Mozirje

1

1 na zalogi

Če potrebujete dodatne informacije o izdelku nas pokličite na telefonsko številko 03 4911 602 ali pa nam pošiljite povpraševanje.

Opis

Set za nego in čiščenje je idealen set za lastnike robotske kosilnice iMOW® ali kosilnice STIHL, ki želijo preprosto in učinkovito čiščenje naprave. Z rednim vzdrževanjem ohišja, nožev in priklopne postaje iMOW® podpirate dolgo življenjsko dobo in zmogljivost teh naprav.

Set za nego in čiščenje STIHL vsebuje vse komponente, potrebne za čiščenje in nego:

500 ml STIHL Multiclean čistilo
čistilna krtača s strgalom
krpa iz mikrovlaken

STIHL Multiclean je posebej razvito, nežno univerzalno čistilno sredstvo, s katerim lahko hitro in učinkovito očistite vse površine iz plastike, kovine, gume ali celo barvane. Je pH nevtralno, brez NTA, temeljito odstrani tudi trdovratno umazanijo in je nežen do površin. Na ta način lahko enostavno in učinkovito odstranite organsko umazanijo, kot so rastlinski ostanki, cvetni prah ali žuželke. Za odstranjevanje grobe umazanije lahko uporabite čistilno krtačo STIHL s strgalom. Nato kosilnico poškropite neposredno s STIHL Multiclean. Za čiščenje polnilne postaje ali ohišja kosilnice uporabite krpo iz mikrovlaken, ki jo napršite s čistilom Multiclean. Nato ostanke čistila in umazanije preprosto odstranite z vlažno krpo.

Za čiščenje priporočamo nošenje delovnih rokavic ali zaščitnih rokavic.