AP 500S

463.00

Teža (kg) 1,9
Moč 337 Wh
Nazivna napetost (V) 36
Nazivna moč celice (informacija proizvajalca) 9,36 Ah
Akumulatorska tehnologija Sistem AP
Čas polnjenja z AL 101 355
Čas polnjenja z AL 300 90
Čas polnjenja z AL 500 55

Daljši opis >

ZALOGA:

Mozirje

2

Celje

1

3 na zalogi

Opis

337 Wh energije pri teži 2,0 kg

– povečano število ciklov polnjenja zahvaljujoč tehnologiji Power Laminate

– združljiva z vsemi akumulatorskimi napravami v sistemu STIHL AP

– 4 praktične LED luči za prikaz stanja delovanja

TEŽA (KG)
1,9
MOČ
337 WH
NAZIVNA NAPETOST (V)
36

Sistem STIHL AP vas podpira pri vsakodnevnih opravilih pri negi vrta, krajine in dreves. Prave litij-ionske baterije AP vam pomagajo uporabljati akumulatorske naprave STIHL tudi za zahtevno delo. Štiri LED lučke vas obveščajo o stanju napolnjenosti baterije. Zahvaljujoč novi tehnologiji Power Laminate baterija STIHL AP 500 S ponuja dvakrat večje število možnih ciklov polnjenja v primerjavi s prejšnjimi baterijami STIHL. Tudi izhodna moč je bila ponovno povečana v primerjavi s AP 300 S.

STIHL AP 500 S z nazivno napetostjo 36 V je mogoče polniti s hitrimi polnilniki STIHL AL 300 in STIHL AL 500 ali standardnim polnilnikom STIHL AL 101.

V našem pregledu časa delovanja baterije in časa polnjenja si lahko ogledate, kako dolgo lahko delate z vašim akumulatorskim orodjem STIHL in koliko časa se mora polniti uporabljena baterija AP. V pregledu lahko vidite tudi, katera polnilna baterija AP je priporočljiva za vašo napravo STIHL.

Vsa akumulatorska orodja v sistemu STIHL AP so zasnovana za profesionalne uporabnike in za vsakodnevno uporabo, tudi v neugodnih vremenskih razmerah. Zato so preizkusili zaščito pred brizganjem vode. Učinkovitost je dokazana z zahtevnimi internimi testi. Test brizganja med drugim temelji na standardu IPX4.

Naslov

Na vrh