window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-MQ713PWWJJ');
Domov/KOŠNJA/STRIŽNE KOSILNICE/AL-KO COMFORT BM 875 III

AL-KO COMFORT BM 875 III

1,099.90

Grebenska kosilnica 875 III: močna in izjemno okretna pri delu v naravnem vrtu
Naj gre za domač naravni vrt, sadovnjak, zahtevno zemljišče ali strmino: grebenska kosilnica AL-KO BM 875 III je neverjetno zmogljiva, vsestranska naprava za nego in gospodarjenje v naravnem vrtu, tudi za ekonomično pridobivanje krme itd.!

Grebenska kosilnica prepriča z rezultati dela v velikem stilu – in v priznani kakovosti AL-KO. Neodvisno, z izredno okretnostjo ter hitro in učinkovito opravi košnjo s širino rezanja 87 cm. Pri tem močan bencinski motor 2,3 kW služi za pogon koles in zanesljivo rezanje tudi v visoki goščavi, na zemljišču in strmini. Tu se naprava izkaže s svojo veliko okretnostjo, ki pride prav na vsakem robu travnika ali njive. To omogoča njena kratka konstrukcija, posebej široke pnevmatike z grobim profilom in ergonomski, po višini nastavljiv in z dušilnikom vibracij opremljen vodilni ročaj.

Zmogljivost rezanja brez kompromisov: 87 cm širok kosilni greben je opremljen s posebno kaljenim nožem kakovostne znamke ESM – izdelanim v Nemčiji. S tem je zagotovljena dolga življenjska doba, obraba pa je majhna tudi pri košnji goščave, pri dolgotrajni uporabi in po daljših prekinitvah uporabe.

S primernim priborom iz grebenske kosilnice BM 875 pozimi hitro nastane koristen pomočnik za odstranjevanje snega: kosilni greben preprosto nadomestite s snežnim plugom, po potrebi namestite snežne verige – in to je vse!

Priporočljivo: Grebenske kosilnice AL-KO spadajo k trem izdelkom, ki so jih po preizkusu grebenskih kosilnic na Ratgeber-Portalu http://balkenmaeher-test.de leta 2016 priporočili brez pridržkov.

Zato je grebenska kosilnica BM 875 III vaš zanesljiv partner pri negi in gospodarjenju v naravnem vrtu ali na travniku ter pozimi – in na površini do 2.000 m2 smiselno nadomestilo za traktorsko kosilnico.

Tehnične podrobnosti grebenske kosilnice BM 875 III
S svojim zmogljivim bencinskim motorjem 2,3 kW in širino rezanja 87 cm ima ta grebenska kosilnica AL-KO kosilnica tolikšno zmogljivost, da omogoča hitro učinkovito in udobno košnjo površine do 2000 m2. Ta delovni konj se zagotovo prebije skozi vsako goščavo in na vsakem zemljišču. Zaradi premikajočega se odvodnika trave se trava ne nabira na pokrovu. Število prekinitev dela se zato zmanjša.

Motor Briggs & Stratton z močjo 2,3 kW in delovno prostornino 150 cm3 zagotavlja hitro in enakomerno delo na grebenski kosilnici pritrjenih nožev – in prek polžastega gonila skrbi za pogon koles z možnostjo izklopa (1 prestava naprej). V povezavi s po višini nastavljivim in z dušenjem vibracij opremljenim ročajem za perfektno vodenje naprave ter velikih, z zrakom napolnjenih pnevmatik s traktorskim profilom je zagotovljeno optimalno ravnanje na vsakem zemljišču in na strmini do pribl. 20°.

Srce kosilnice BM 875 III je 87 cm širok kosilni greben z zaščito robov za prizanašanje nožem in varno ravnanje z napravo. Posebno kaljeni, zmogljivi nož nemškega proizvajalca ESM povezuje veliko zmogljivost pri košnji in optimalni rezultat košnje z dolgo življenjsko dobo in minimalno obrabo – naj si gre za neprekinjeno uporabo ali za dolge čase mirovanja (sezonska uporaba). Pri tem skriti sojemalni nastavek prinaša podaljšanje življenjske dobe, saj se količina umazanije in ostankov trave na nožu občutno zmanjša. Po višini brezstopenjsko nastavljivi tekalni nastavki in izjemna okretnost

Daljši opis >

Opis

Univerzalna, okretna grebenska kosilnica za naravni vrt
Za košnjo travnika, naravnega vrta in gostega rastlinja ali za pripravo krme
Posebno kaljen kosilni greben 87 cm za dolgo življenjsko dobo
Po višini brezstopenjsko nastavljivi tekalni nastavki
Močan motor 2,3 kW (150 cm3)

Naslov

Na vrh